Hair Max

Descriere:
Hair max este un amestec de keratină şi minerale încărcate electric care fuzionează nedetectabil cu părul dvs pentru a masca zonele cu inceput de de calviţie (chelie). Oferă densitate dramatică, volum şi acoperire cu aspect natural, INSTANTANEU!
Hair max este soluţia perfectă pentru bărbaţi şi femei, cu părul rar care doresc să isi schimbe aspectul si modul in care ii privesc cei din jur. Acest produs inovator vine în ajutorul a mii de oameni pentru a oferi desimea părului în doar 30 de secunde!
Hair Max este un minunat stimulator realizat din micro-fibre de par care se armonizeaza perfect cu parul tau. Hair Max este realizat din keratina, la fel ca parul. Imediat dupa aplicare vei vedea diferenta: parul este mai des si are un aspect natural. Ofera rezultate perfecte in doar 30 de secunde! Este disponibil in urmatoarele nuante: blond, negru, castaniu, rosu, castaniu inchis, gri si gri inchis.

Utilizare:

Pozitioneaza recipientul desupra zonei afectate de calvitie si aplica cu blandete prin scuturare. In cateva secunde, mii de micro-fibre la culoare parului tau, se va intrepatrunde cu parul natural. Incarcate cu particule electrostatice, micro-fibrele se prind de par. Riscul ca micro-fibrele sa se desprinda este inexistent.

Avantaje:

Hair Max se prinde de par, nu cade si se integreaza perfect in zonele afectate. Hair Max este autorizat de „Ministerul Sanatatii” si este in curs de patentare.
Rezultate imediate: Aplicarea produsului dureaza numai 30 de secunde.
Indepartare: Hair Max se poate indeparta cu usurinata printr-o simpla samponare.
Nu pateaza: Daca, in timpul aplicarii, Hair Max cade pe haine, se poate indeparta cu usurinta prin periere.
Transport: Hair Max se poate transporta cu usurinta
Valabil pana la: Hair Max nu are data de expirare. Se poate folosi cu incredere pana la terminarea flaconului.
Ambalare: Hair Max este foarte sigur ambalat, nu risti sa se deschida in geanta sau servieta
Nu exista efecte secundare: Hair Max este un produs natural fara efecte secundare!
Se poate folosi pentru toate tipurile de par: uscat, vopsit, scurt, lung, uleios, ondulat sau drept
Disponibil in 7 noante de culoare